tirsdag 22. november 2011

Himmelsk og litt sunnere Sjokolade Mousse

Sjokolade Mousse


Du trenger:


Stavmikser
4 plastboller eller tilsvarende
4 egg
3 dl kremfløte
200 gram philadelphiaost
250 gram mørk sjokolade 70%
5 ss Splenda


Fremgangsmåte:

1. Smelt sjokoladen i vannbad.

2. Skill eggene og pisk eggehvitene til de blir helt stive. Ca 5 min.

3. Pisk kremfløten til krem. Deretter tilsetter du kremen i bollen med den smeltede sjokoladen.

4. Så pisker du sammen eggeplommene sammen med splendaen og philadelphiaosten.

5. Nå tar du bollen med sjokoladekremen og tilsetter eggeplomme- og osteblandingen.
Rør forsiktig men godt.

6. Til slutt tilsetter du eggehvitene og rører de inn med sakte bevegelser, slik at de ikke mister
konsistensen.


Inspirasjon er hentet fra boken "Matglede med lavkarbo - For en sunn og frisk hverdag"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar