tirsdag 8. november 2011

Fiskeboller med rødbeter og råkostsalat

Fiskeboller med rødbeter og råkostsalat (til 4 personer)

2 ss mel
ca 2 ss melange
ca. 5-6 dl helmelk

1 boks fiskeboller
Poteter
5-6 Gulrøtter
2 st sukker
1 dl eddik
3 dl vann
Syltede rødbeter



Fremgangsmåte:

Lag hvit saus slik: smeltet smøret i en kjele (gjerne teflonkjele), tilsett melet og rør rundt. Tilsett melken litt og litt, samtidig som du rører godt. Pass på at det ikke blir klumper. Tilpass melkemengden til du får en passende konsistens. Kok opp og ha i fiskebollene.

Råkostsalat: skrell og rasp gulrøttene. Mål opp 1 dl eddik og fyll opp med 3 dl vann. Bland inn sukkeret og smak til så det ikke er altfor surt. Hell det over gulrøttene når sukkeret er løst opp i vannet.

Serveres med kokt poteter og rødbeter.


Les om barn og rødbeter HER



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar