Gluten og melkefrie fiskekaker
400 gram torsk
3 egg
2 ss glutenfritt mel
1 ss potetmel
2 dl havremelk (eller annen melk hvis barnet tåler dette)
25 gram smør uten melk
Litt muskat
Fremgangsmåte:
Tin fisken og kjør den i kjøkkenmaskin eller bruk stavmikser. Tilsett malt muskat og potetmel. Så tilsetter du ett og ett egg om gangen og rører godt. Tilsett smeltet smør og havremelken.
Til slutt tilsetter du melet og rører godt. "Deigen" skal være litt sånn kakedeig-konsistens. Tilsett mer mel om nødvendig.
Stek fiskekakene i pannen med smør.
Et tips kan være å lage disse når det ikke er barn hjemme! ;) Disse gikk nemlig ned på høykant hos samtlige av barna. hehe
Serveres med råkostsalat, kokte poteter og majones!
åh de så kjempegode ut! :) Husker du tilfeldigvis hvor mange det ble? :p
SvarSlettDet ble vel ca. 20 stk tror jeg :)
SvarSlettDu kan jo lage de mindre eller større etter eget ønske.
Ungene elsket de i hvertfall, så noe riktig må jeg har gjort :) hehe
Så flink du er til å oppdatere bloggen! Gøy å lese alt du finner på. Har laget diverse fiskekaker og andre 'kaker' også, siden alt i butikken inneholder melk og andre usunne ting.
SvarSlettDenne må prøves!
Tusen takk Sabine :)
SvarSlettÅj! Takk for tips! Disse tror jeg jammen at jeg skal prøve en dag! :D
SvarSlettDu får si ifra hva du synes da :)
SvarSlettså flott! disse må prøves! er helt ny inne på bloggen din men det lover godt allerede, for har en liten gutt med melkeallergi og har det selv :/ regner med de er like gode med vanlig mel også :) gleder meg til å se gjennom resten av bloggen din! :)
SvarSlett