torsdag 20. oktober 2011

Sopp, bacon og Kjøttdeig Gryte

Sopp, bacon og kjøttdeig gryte

ca 100 gram sopp (Jeg brukte kantarell)
1 løk
1/2 pk bacon
400 gram kyllingkjøttdeig
1 dl fløte
2 dl vann
1 ss creme fraiche

Fremgangsmåte:

Skjær opp bacon og løk. Stek baconet sammen med kjøttdeigen.

Vask soppen nøye. Spesielt hvis du bruker kantrell for det setter seg mye jord under denne.

Tilsett løken og soppen, og stek dette litt sammen med kjøttet, før du til slutt tilsetter fløte, vann og creme fraiche.

La det småputre i ca 10 min.

Serveres med ris.

Hvis du skal servere dette til de aller minste, så bruk stavmikseren og mos gryten godt slik at det blir som en saus til risen. Det er skummelt med bacon biter hvis det ikke er godt nok most.



Dette ble kjempe godt, og vi "store" brukte også tyttebær til! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar