fredag 7. oktober 2011

EasyTran

EasyTran

Et nytt produkt som virkelig er helt genialt! :)

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk i starten. Ikke skeptisk til produktet for det var jeg sikker på innfridde forventningene, MEN jeg var skeptisk til at min lille snuppa skulle la vær å søle med tranen!

Men jeg hadde ingenting å frykte, for tranen gikk ned uten noe søl! Genialt helt enkelt!Hva er EasyTran? 

" EasyTran er et hjelpemiddel som er spesialtilpasset med tanke på å gi tran, annen Omega 3, flytende kosttilskudd og flytende medisiner til små barn. Den vil også være fin å gi morsmelkerstatning til nyfødte med.

Produktet er en pipette som fungerer mer optimalt enn en vanlig plastsprøyte. Den er smalere og går ned i flaskene uten problem og gir en langt mykere stråle enn sprøytene. Den vil også sette i gang sugerefleksen hos de helt små.

Easytran kan enkelt vaskes og har ingen kriker og kroker.

Den kan brukes fra barnet er fire uker gammelt og skal ha sin første tran, og fram til det er stort nok til å ta det med skje. Begynner man tidlig vil barnet venne seg til smaken. Hos oss kom vi ikke skikkelig i gang før barna var rundt åtte måneder.

Produktet er produsert på fabrikk i Europa som har alle sertifiseringer, deriblant for levering av produkter til apotek. Produktet er CE-godkjent og BPA-fritt." Du kan kjøpe produktet HER


Jeg anbefaler virkelig dette produktet!   
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar