Kyllinggryte kan varieres i det uendelige! Det er både sunt og godt, og passer for hele familien. Her får du oppskriften på en nydelig og smakfull kyllinggryte.
Å samle hele
familien til denne nydelige kyllingretten, er et av mine beste øyeblikk.
Kyllinggryten er proppfull av gode ingredienser, og barna mine har vært glade i
krydder og smaker helt siden de var små. Når du bruker hjemmelagde urter smaker
det om mulig enda bedre også.
Kylling
regnes som en veldig sunn matvare, og er rikt på proteiner i tillegg til at det
er magert. Kylling er dessuten populært for folk i alle aldre, og kan godt
spises både kald og varm. Dette gjør at kyllingkjøttet kan varieres og brukes
til nesten alt. Kjøttet tar lett til seg smaker, og i denne kyllinggryten blir
det en helt fantastisk smak på kyllingkjøttet. Her får du oppskriften vår:
Smakfull Kyllinggryte
Denne retten krever ikke all verden av tid, men noen forberedelser er det greit å gjøre på forhånd.
Du trenger:
600 gram kyllingfilet
2 ss. Philadelphia ost
1 ss. soyasaus
3 dl kremfløte
1.5 dl eplemost (evt. Hvitvin)
5 fedd hvitløk
1 bunt fersk persille
1 boks soltørkede tomater
Salt og pepper
Slik går du frem:
Legg de soltørkede tomatene i en skål og dekk de til med eddik og vann.
La de trekke i ca. 20 minutter, til de har blitt myke.
Kutt hvitløken i små biter, og kyllingen i litt store biter. Stek dette
sammen til det har fått en brun skorpe, men det skal ikke være gjennomstekt.
Tilsett eplemost, kremfløte, osten og soyasausen. La dette trekke i ca.
5 minutter. Til slutt tilsetter du hakket persille og soltørkede tomater i små
biter. La dette trekke videre i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
Serveres sammen med salat og kokt ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar