fredag 26. april 2013

Fajitas med glutenfrie "lefser" og guacamole

God fredagskveld <3

I dag hadde vi Fajitas til middag og det falt i smak hos de fleste i familien :) Bare én av ungene som syntes det ble litt for sterkt!

Jeg hadde lyst til å lage glutenfrie lefser idag, for å se om jeg fikk til det! Det ble litt mye eggesmak av dem, og de måtte spises med gaffel og kniv, men de ble gode på smak!

Deler oppskriften med dere, så kan dere jo prøve ut hvis dere har lyst til å prøve noe nytt! ;)

Glutenfrie "lefser"

Du trenger:
2 dl soyamel
1 ts bakepulver
litt salt
2 ss olje
2 egg
3 dl lunkent vann

Fremgangsmåte:
Bland alt sammen til en røre, og stek de som pannekaker i en stekepanne! Jeg prøvde å lage "deig" av røren, men det ble umulig å kjevle ut, så da bestemte jeg meg heller for å prøve det ut som pannekakerøre.



Til Fajitasen lagde jeg guacamole:

Du trenger:
2 avokado
1 lime
1 rød chili
4 små fedd hvitløk

Fremgangsmåte:
Rens avokadoen og kutt chili/hvitløk i små biter. Bruk en stavmikser og mos alt sammen. Bland i saften fra en hel lime. Smak til med salt og pepper hvis du ønsker dette.



Selve Fajitasen:

Du trenger:
3 paprika i forskjellig farge
1 stor løk
400 gram biffstrimler
3 kyllingfileter
2 pakker med Fajitas krydder

Fremgangsmåte:
Skjær løk og paprika i strimler. Stek kylling og biffstrimler. Ha i paprikaen, løken og krydderet og la det hele "koke" i 3 minutter.

Serveres sammen med guacamole, rømme og salsa!


2 kommentarer: