I går lagde jeg en rett som jeg fant inspirasjon til fra Fedon Lindberg. Jeg gjorde noen justeringer, men inspirasjon til oppskriften er hentet fra boken "Naturlig slank".
Kylling i karrisaus
Du trenger:
5 kyllingfileter
1 rød løk, i skiver
olivenolje
2 ts karri
salt, pepper og paprikapulver
2 dl fløte
1/2 boks creme fraiche
Provencekrydder
Fremgangsmåte:
Skjær kyllingfiletene i strimler. Varm oljen, og tilsett karri. La dette frese litt i noen minutter, før du tilsetter rødløken. Brun dette til løken er mør.
Ta løken opp av pannen, og stek kyllingfiletene. De trenger ikke å være gjennomstekte.
Tilsett løken igjen og bland godt. Tilsett fløte, creme fraiche og krydder.
La alt sammen surre på svak varme til kyllingen er gjennomstekt. Ca. 6-7 minutter.
Serveres sammen med ovnsbakte grønnsaker, ris eller poteter.
Vel bekomme! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar