tirsdag 5. februar 2013

Kylling med karrisaus

God morgen <3

I går lagde jeg en rett som jeg fant inspirasjon til fra Fedon Lindberg. Jeg gjorde noen justeringer, men inspirasjon til oppskriften er hentet fra boken "Naturlig slank".


Kylling i karrisaus

Du trenger:

5 kyllingfileter
1 rød løk, i skiver
olivenolje
2 ts karri
salt, pepper og paprikapulver
2 dl fløte
1/2 boks creme fraiche
Provencekrydder

Fremgangsmåte:

Skjær kyllingfiletene i strimler. Varm oljen, og tilsett karri. La dette frese litt i noen minutter, før du tilsetter rødløken. Brun dette til løken er mør.
Ta løken opp av pannen, og stek kyllingfiletene. De trenger ikke å være gjennomstekte.

Tilsett løken igjen og bland godt. Tilsett fløte, creme fraiche og krydder.

La alt sammen surre på svak varme til kyllingen er gjennomstekt. Ca. 6-7 minutter.

Serveres sammen med ovnsbakte grønnsaker, ris eller poteter.


Vel bekomme! :)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar