mandag 21. januar 2013

Probiotika for magen

Hei og god mandag!
Kan kjøpes HER
Håper alle sammen har hatt en fin helg! 

For to uker siden ble vesla syk, og måtte gå på penicillin. Hun har ikke brukt det så mange ganger, men de gangene hun har fått det, så har den vært veldig hard mot magen!

Derfor tenkte jeg at jeg skulle øke dosen litt med et probiotika tilskudd som hun vanligvis får én gang i uken! 

I perioden som hun brukte medisin nå, så fikk hun en hver dag de første 3 dagene og 2 ganger daglig de to siste dagene av penicillin kuren.

Resultatet denne gangen var at hun var mye bedre i magen!

Hun hadde diaré den første dagen, men så stabiliserte det seg og var som normalt! Det luktet som det pleier under en slik kur, men hun hadde ikke "ørten" bleier som hun pleier!

Hva er Probiotika?

Probiotika er spesielle melkesyrebakterier som kan tas som kosttilskudd for å bedre tarmfunksjonen hos barn og voksne. Hvis bakteriefloraen i magen er ute av balanse, så vil bakterier som samarbeider i harmoni med kroppen, synke i antall og gi plass til bakterier av den "dårlige" sorten. Dette er såkalte parasitter og disse skader helsen!

Men hvis du bruker er probiotikum, så vil en større mengder med de gode bakteriene overvelde parasittene og gjenopprette en god bakterieflora i magen!

Kristine har skrevet et godt innlegg om dette på bloggen sin HER.

Som henne anbefaler jeg også Udo's Choice sine produkter. Hvis du trykker på linken under bildet, så finner du produktet som kan kjøpes på Iherb.

Her er et utdrag som er hentet fra boken til Rebecca Persson:

"Mange undersøkelser har vist, at ut over D-vitamin og jern, er fiskeolje og probiotika bra til et barn over 2 uker. Øynene, hjernen og motvirkning av allergier er bare noen av de områder hvor omega 3- fettsyrene er bra. Probiotika som for eksempel BioGaia, Udo's Choice Infant's Blend Probiotic eller Probiotic Panda er godt for fordøyelsen, spesielt hvis barnet er tatt med keisersnitt eller ikke ammes" (Baby - 100% naturlig uden tilsætning)Har du erfaring med bruk av probiotika, så skriv gjerne i kommentarfeltet!Ønsker dere en riktig fin uke! <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar