onsdag 22. august 2012

Supre matbokser og barnehagestart

God kveld <3

Det har skjedd masse nytt på denne fronten den siste tiden.

De to største barna har begynt på skolen igjen, og alle de tre minste går nå i barnehagen.

Tilvenningen til vesla gikk ikke overraskende veldig bra. Med fire eldre søsken, så er hun godt vant til å "kjempe om oppmerksomheten". :)

Hun stortrives i barnehagen og henter skoene sine med en gang hun er ferdig med å spise frokost! <3

I forkant av barnehagestarten så kjøpte jeg noen nye matboker til barna. De er utrolig kjekke og jeg anbefaler de på det sterkeste.

De heter Easy lunchboxes og jeg kjøpte dem HER på matpakkebloggen.noMatboksene selges i 4-pk, med lokk i fire farger. I tillegg kan du kjøpe den flotte kjølebagen som er spesiallaget til matboksene. Kjølebagen kommer i fem forskjellige farger. Du får plass til tre matbokser i én kjølebag - eller én matboks og en vannflaske/termos, yougurtbeger, eple e.l. på toppen.

MÅL
23,8 cm x 15,5 cm
Volum
Hovedrom: 6 dl
Mellomste rom: 1,7 dl
Minste rom: 1,1 dl

Innvendig høyde: ca 4,5 cm
Merk: disse matboksene har ikke lokk som er helt tette, i og med at de er laget for at også de minste barna skal kunne åpne boksene selv. Dersom du fyller matboksen, holder den opp ned og rister, vil lokket sannsynligvis falle av. Det er derfor vi anbefaler at du transporterer boksene flatt, gjerne i de tilhørende kjølebagene. (Jeg putter boksene på høykant i sekkene til guttene mine, og har ikke fått noen klager tilbake, ei heller grisete sekker. :) Er du i tvil, bruk en syltestrikk.)

Matboksene tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. De er laget av giftfri polypropelen, og har selvfølgelig verken BPA eller ftalater. Boksene er godkjent av amerikanske FDA - Food and drugs administration.
Ungene er kjempe fornøyde med matpakkene om dagen, og det er mye lettere å slenge med grønnsaker og frukt, nå som jeg slipper småbokser og folie :)

Så løp og kjøp folkens! :)Minner om oppskriftskonkurransen her på bloggen. Har bare fått inn ett bidrag så langt.

HER er linken til konkurransen!
3 kommentarer:

 1. Disse bruker vi også, veldig fine og aldri hatt noe problem med at lokket faller av :)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du er fornøyd! :-) Jeg har heller ikke hatt problemer med 'løse' lokk selv med boksene på høykant.
  Kjempefine bokser du har pakket og tatt bilde av over, skjønner at barna dine ble fornøyd!
  <3 Marianne

  SvarSlett
 3. Jeg ble veldig fornøyd med denne som jeg kjøpte på dingsen.no. Veldig praktisk med 2 separate rom, og ganske så romslig for min matlgade jente :D

  http://www.dingsen.no/shop/product/uglematboks-med-2-rom?tm=&sm=

  SvarSlett