mandag 16. juli 2012

Sellerirot pure med ingefær


Hei hei <3

Idag er det en veldig fin dag her på Ringerike.
 Solen viser seg innimellom og det er god temperatur.

Barna har gjort hagearbeid og syntes det var veldig morsomt å kunne hjelpe til.

For en tid tilbake kjøpte jeg inn ingredienser til en grønnsakssuppe.

Vi fikk aldri lagd denne, så grønnsakene ble liggende.

Jeg fant ut i går at jeg skulle lage noe av dette,
og valget falt på sellerirot pure med ingefær.

Her kommer oppskriften på en veldig enkelt rett.

Sellerirot pure med ingefær



Du trenger:

250 gram sellerirot
Litt fersk ingefær
1.5 dl melk
50 gram ferdig kokt ris
Agurk

Fremgangsmåte:

Kok risen eller bruk rester fra middagen.
Skjær selleriroten i passende biter og legg de i en kjele.

Tilsett litt fersk raspet ingefær og legg i kjelen,
før du tilsetter melken.

Kokes i ca 7 min og tas av platen.

Bruk en stavmisker til å mose pureen.


Serveres med kokt ris og agurk til!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar