fredag 13. juli 2012

Rislapper

God kveld <3

For en tid tilbake hadde jeg og barna risengrynsgrøt til middag.

Det ble igjen en del rester, så dagen etter lagde vi rislapper.
 De ble veldig gode og det er utrolig enkelt å lage.

Her kommer oppskriften:

Rislapper

Du trenger:

Risengrynsgrøt ( av 1 dl risengryn, 2 dl vann og 5 dl melk)
1 ss sukker
1 egg
2.5 dl mel
2.5 dl melk

Fremgangsmåte:

Jeg lagde dobbel porsjon med risengrynsgrøt dagen i forveien, og brukte restene dagen etter.
 Målene oppgitt i oppskriften er det du skal bruke til rislappene.

Hvis du lager grøten samme dag, så pass på at grøten er avkjølt før du lager rislappene.

Tilsett mel, sukker og melk i den kalde grøten. Visp eggene lett sammen og rør inn disse.

Bruk en skje og lag små lapper i stekepannen. Stek de gyllenbrune på begge sider.

Serveres gjerne med rømme og kanel....


 eller med syltetøy på!


Server de gjerne som de er også ;)



Barna elsker dette! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar