onsdag 4. januar 2012

Frokost "smoothie"

Kjempe sunt og veldig veldig godt! :)

Ingredienser:

1 stor ss cottage cheese
1 egg
ca 100 gram frosne bringebær
1 ss havregryn
ca 4 dl melk


Bare blandes sammen i blender og nytes!!!

5 kommentarer:

 1. Når man bruker havregryn og cottage cheese blir da et måltid? Har laget 3 vesjoner av denne nå og puttet i fryseren, men er usikker på om det blir et helt måltid? Har til kvelds gitt fruktmos med litt grøt i, og her er det jo korn og cc...

  SvarSlett
 2. Denne smoothien her er en veldig stor porsjon og var nok i massevis til meg og vesla. Men så lenge du har i havregryn og cc, så er det mettende nok. Du trenger nok ikke "spe" på med grøtpulver, men hvis du er usikker kan du jo prøve en porsjon og se hvor lenge han holder seg mett :) Hvis han virker sulten igjen etter kort tid, så kan du tilsette litt grøtpulver ;)

  Lykke til! :)

  SvarSlett
 3. Litt ny på dette. Men hvilken nedre alder vil du sette på denne? Og alle de andre oppskriftene? Var jo så masse spennende og insirerende her.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei anonym

   På denne ville jeg satt en nedre aldersgrense på 1 år pga melken.

   De andre oppskriftene er det ulike alder på! TAKK for påminnelsen! Jeg har nemlig tenkt til å dele opp i alderskategorier. :-)

   Da blir det enklere å finne frem til oppskriftene :-)

   Slett
  2. Supert :)
   Ja da hadde det vært enklere å finne frem. Har en liten tass på snart 8 mnd som helst vil ha vanlig hjemmelaget mat. Har prøvd mat på glass siden vi skal ut å fly, og da kunne det jo vært greit om han likte noe vi kan ha med, men det faller absolutt ikke i smak, så da må vi bare være kreative :)
   Men jeg har smakt på det samme som han, og jeg forstår han godt når han ikke vil ha..... hehe

   Slett